موفقیت در کسب و کار

پادکست موفقیت در کسب و کار ؛ بشنوید :

 

 

تحقیقات اخیر نشان داده است که یک چهارم کمپانی های نوپا اپلیکیشن موبایل خود را طراحی کرده اند و باقی آن ها نیز یا در شرف طراحی اپلیکیشن ها هستند یا با استفاده از راه های احیا اپلیکیشن های بلااستفاده خود، در حال فراهم کردن مقدمات برای شروعی جدید با استفاده از برنامه های موبایلی هستند.

Mobile Apps Strategies that Boost Small Business

آیا اپلیکیشن تنها مختص کسب وکار کوچک است؟

اشتباه محض است اگر تصور کنید تنها کسب وکار های کوچک از اپلیکیشن برای شروع شناخته شدن توسط مشتریان استفاده می کنند. احتمالا خبر ده میلیونی شدن دانلود های اپلیکیشن Apple Musicرا شنیده اید. برنامه ای که از کسب وکار کوچکی نیامده است!

Total Loyalty Solutions اپلیکیشن دیگری است که ۱۰۰۰ دانلود را تنها در روز های اولیه انتشارش به دست آورد. از این ۱۰۰۰ دانلود حدود ۲۲۴ دانلود در ۲۴ ساعت اولیه صورت گرفت! با این که این کمپانی شناخته شده بود اما استفاده از اپلیکیشن سبب دو برابر شدن فروش پاییزه آن شد!

برخی از استراتژی های توسعه اپلیکیشن موبایل را در ادامه می خوانید:

ارتباط قوی با مشتریان در توسعه اپلیکیشن ها

یکی از راه هایی که می توان اپلیکیشن ها را توسعه داد ارتباط با مشتریان است. در یکی از شرکت های مطرح بعد از طراحی اپلیکیشن تصمیم گرفته شد برای آشنایی کاربران از ارتباط قوی و فیزیکی استفاده شود.

به این شکل که هر مشتری برای استفاده از خدمات به کمپانی سر بزند و اپلیکیشن را نصب کند. اگر کارمندان در ترغیب مشتریان برای نصب اپلیکیشن ها موفق باشند از ارتقای شغلی برخوردار می شوند.

بنابراین به همه اثبات می شود که اپلیکیشن موبایل چه ارزشی دارد و با این کار برنامه شما به افراد دیگر نیز معرفی می شود.

به نظر می رسد بخشی از موفقیت بزرگ اپلیکیشن های ساده با همین ترفند صورت گرفته است.

استفاده از راه های تشویقی برای توسعه اپلیکیشن ها

علاوه بر معرفی اپلیکیشن در صفحات شبکه های اجتماعی مختلف، به دوستان، آشنایان و مشتریان در استراتژی های توسعه اپلیکیشن های موبایل، شیوه دیگری برای معرفی اپلیکیشن شما وجود دارد: استفاده از روش های تشویقی!

در همین راستا یکی از رستوران های مطرح  پنسیلوانیا در ایالات متحده از اپلیکیشن برای توسعه کسب وکار خود استفاده کرد؛ در حالی که فروش خوبی به خصوص در فصل های گرم تر سال داشت. اپلیکیشن این رستوران بیش از ۱۳۰۰ بار دانلود و نصب شد و بالغ بر ۲۰۰۰ بار بازدید گرفت!

تاثیر استفاده از راه های تشویقی در اپلیکیشن و جذب مشتری

رستورانی که معرفی شد از اپلیکیشن برای مطرح شدن استفاده نکرد؛ بلکه برای کسب اعتبار با اطلاع رسانی به مشتریان از آن بهره گرفت. با استفاده از روش های تشویقی و اطلاع رسانی منوهای روزهای هفته، مشتریان بیشتری به سمت این رستوران سرازیر شدند.

بنابراین شکی باقی نمی ماند که شیوه های توسعه برنامه مهم تر از ساختار درونی و تنها طراحی یک اپلیکیشن است!

تست گسترده اپلیکیشن های موبایل با ابزارهای مختلف

تنها چک کردن محتوای برنامه و کسب اطمینان از صحت اطلاعات وارد شده در اپلیکیشن های موبایل کافی نیست. یکی از استراتژی های توسعه اپلیکیشن های موبایل تست کردن آن با استفاده از مرورگر ها و دستگاه های مختلف است.

برخی از صاحبان اپلیکیشن های پرمخاطب در سراسر جهان پیش از این که به این سطح از موفقیت برسند شکست های زیادی داشتند که مهم ترین آن ها به دلیل بهینه نبودن اپلیکیشن در انواع دستگاه ها می باشد.

کند بودن برنامه در اجرا، باز شدن ناگهانی، عدم نصب روی انواع سیستم عامل ها، عدم پشتیبانی از تمام نسخه ها و…از مشکلات رایج اپلیکیشن ها می باشد که باید با تست کیفیت پیش از انتشار برطرف شود.

برطرف کردن باگ های احتمالی برنامه ها

بعد از انتشار برنامه ها و اپلیکیشن های موبایل باید مرتب به بروزرسانی برنامه ها توجه داشته باشید.

از استراتژی های توسعه اپلیکیشن های موبایل دسترسی ساده به تمام بخش ها می باشد. اگر قسمتی از اپلیکیشن باز نشود و یا بعد از مدتی کاربر به دلیل عدم استفاده از آن پاک کردن برنامه را ترجیح دهد، تاثیر منفی زیادی روی کسب وکار شما اعمال می شود.

باگ های احتمالی برنامه ها را با جذب کارشناسان مرتبط برطرف کنید و پیگیر نظرات کاربران در مارکت های اپلیکیشن باشید؛ به انتقاد های آن ها توجه و همواره در صدد برطرف کردن مشکلات باشید.

استخدام تیم QA برای اپلیکیشن ها

QA فرآیندی برای بازبینی پروژه، ارزیابی نتایج و تطبیق آن ها با اهداف از پیش تعیین شده می باشد که از رمز وراز های داشتن اپلیکیشن موفق به شمار می رود.

با استفاده از این تیم، کیفیت محصول شما همواره تحت نظر قرار می گیرد، می توان ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه های احتمالی را جبران و در کوتاه ترین زمان باگ ها و مشکلات را ریشه کن کرد.

البته استخدام تیم QA برای اغلب کسب وکار ها کوچک مشکل است و نیاز به سرمایه گذاری دارد.

سخن آخر:

فراموش نکنید که با استفاده فزاینده از موبایل در سطح جهانی داشتن اپلیکیشن هایی با توسعه دقیق و حساب شده مهم ترین استراتژی کسب وکار است. به یاد داشته باشید که بهترین اپلیکیشن بهترین کسب و کار را تضمین می کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *